Acord de colaborare între Primăria Stăuceni și Consiliul Local de Tineret Stăuceni

Acord de colaborare între Primăria Stăuceni și Consiliul Local de Tineret Stăuceni

Primăria comunei Stăuceni și Consiliul Local de Tineret Stăuceni (CLTS) au încheiat un Acord de colaborare. Documentul a fost semnat miercuri, 27 aprilie 21, de către Primarul Alexandru Vornicu și Președintele interimar al CLTS Francesca Manole. 

„Semnarea Acordului denotă recunoașterea CLTS ca structură ce reprezintă interesele și necesitățile tinerilor. Este important ca acest document să aibă o continuitate prin acțiuni concrete. Vă încurajez să fiți activi și să rămâneți la fel de ambițioși. Tinerii sunt viitorul localității și a întregii țări!” a menționat Primarul Alexandru Vornicu.

Scopul Acordului de colaborare este consolidarea parteneriatului între tineri și APL pentru de a spori implicarea acestora în viața comunitară și în procesul decizional, pentru dezvoltarea segmentului de activități pentru generația tânără din Stăuceni și Goianul Nou. Părțile au exprimat dorința unei colaborări bazate pe respect și încredere, pentru crearea politicilor locale de tineret care să răspundă așteptărilor acestei categorii de locuitori.