Anunț privind consultarea publică!

Primăria comunei Stăuceni anunță despre consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la inițierea lucrărilor de corectare a erorilor comise în procesul transmiterii în proprietate a terenurilor”

Apr 24, 2024 - 16:29
Apr 24, 2024 - 16:30
 0  64
Anunț privind consultarea publică!

Primăria comunei Stăuceni inițiază consultarea publică a proietului de decizie „Cu privire la inițierea lucrărilor de corectare a erorilor comise în procesul transmiterii în proprietate a terenurilor” în temeiul Acordului de colaborare semnat între Primăria comunei Stăuceni și Departamentul Cadastru ASP în cadrul proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară.

Planul geometric și Lista terenurilor incluse în lucrările de corectare a erorilor pot fi accesate la sediul primăriei, unde pot fi verificate erorile corectate, suprafața terenului etc.,  iar în caz de depistare a unei neconcordanțe, Vă puteți adresa până la data de 14 mai 2024 la specialistul în reglemenearea regimului funciar a primărie, et. 1, bir. 8.

Textul deciziei  poate fi vizualizat accesând fișierul atașat mai jos, sau poate fi solicitat pe adresa Primăriei Stăuceni, Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13, pe adresa electronică: info@stauceni.md , sau la numărul de telefon 022 32 69 39.

Pentru informații suplimentare Vă puteți adresa la specialistul în reglemenearea regimului funciar a primărie, dna Tatar Cristina, et. 1, bir. 8. sau la numărul de telefon 060981555.

Fișiere