SONDAJ DE OPINIE: Sondaj de opinie privind Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a comunei Stăuceni 2023-2030

SONDAJ DE OPINIE Privind Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a comunei Stăuceni 2023-2030. ✅Primăria comunei Stăuceni aduce în atenția cetățenilor următorul sondaj de opinie: ✅În contextul faptului că Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a comunei Stăuceni a expirat la finele anului 2022, executivul desfășoară din luna aprilie curent până în luna august curent, exercițiul de planificare strategică pentru următoarea perioadă de 7 ani. ✅Acest proces îl vrem unul part...icipativ, conform metodologiei și cadrului legal existent în acest domeniu. Astfel, pentru a definitiva problemele stringente, obiectivele strategice și proiectele necesare a fi implementate în următorii 7 ani, Vă invităm să vă expuneți sincer părerea și să contribuiți în acest proces complex. ✅Pentru că apreciem toate sugestiile venite din partea cetățenilor comunei Stăuceni, venim cu inițiativa unui sondaj de opinie în rândul locuitorilor. Așadar, Vă invităm să completați în perioada 06 iulie 2023 – 21 iulie 2023 următorul Chestionar pentru sondajul de opinie comuna Stăuceni, pentru a decide mai amplu direcțiile de dezvoltare ale comunei Stăuceni. Vă mulțumim!

Jul 6, 2023 - 09:15
Jul 6, 2023 - 10:09
 0  51
SONDAJ DE OPINIE: Sondaj de opinie privind Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a comunei Stăuceni 2023-2030

Privind Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a comunei Stăuceni

Primăria comunei Stăuceni aduce în atenția cetățenilor următorul sondaj de opinie:

În contextul faptului că Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a comunei Stăuceni a expirat la finele anului 2022. Executivul desfășoară din luna aprilie curent până în luna august curent, exercițiul de planificare strategică pentru următoarea perioadă de 7 ani. 

Acest proces îl vrem unul participativ, conform metodologiei și cadrului legal existent în acest domeniu. Astfel, pentru a definitiva problemele stringente, obiectivele strategice și proiectele necesare a fi implementate în următorii 7 ani, Vă invităm să vă expuneți sincer părerea și să contribuiți în acest proces complex.

Pentru că apreciem toate sugestiile venite din partea cetățenilor comunei Stăuceni, venit cu inițiativa unui sondaj de opinie în rândul locuitorilor.

Așadar, Vă invităm să completați în perioada 06.07.2023 – 21.07.2023 următorul  Chestionar pentru sondajul de opinie comuna Stăuceni, pentru a decide mai amplu direcțiile de dezvoltare ale comunei Stăuceni.

Vă mulțumim!