Anunț privind consultarea publică a proiectului de decizie privind alocarea mijloacelor financiare

Primăria comunei Stăuceni anunță consultarea publică a proiectului de decizie privind alocarea mijloacelor financiare din soldul disponibil pentru executarea proiectelor și lucrărilor propuse pentru anul 2022.

Anunț privind consultarea publică a proiectului de decizie privind alocarea mijloacelor financiare

Primăria comunei Stăuceni anunță consultarea publică a proiectului de decizie privind alocarea mijloacelor financiare din soldul disponibil pentru executarea  proiectelor și lucrărilor propuse pentru anul 2022 în sumă totală de  7999570,00 lei după cum urmează:

Construcția unui scuar (piața pentru evenimente social culturale) cu iluminat precum și pavarea curții la LT D.Vodă ob.1429 

Procurarea unei mese de inox cu 4 chiuvete  la grădinița Salcioara

Termoizolarea, tencuiala decorativă a fațadei  și instalarea burlanelor  a  clădirii centrului de Sanatate com. Stăuceni

Reparația capitală a acoperișului hotelului din cadrul complexului Olimp

Textul proiectului de decizie propus spre aprobare, poate fi vizualizat accesând fișierul atașat mai jos.

Recomandările pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate pe adresa Primăriei Stăuceni, Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13, pe adresa electronică: info@stauceni.md , sau la numărul de telefon 022 32 69 76.

Proiectul este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei Comunei Stăuceni, www.stauceni.md sau la sediul Primăriei pe adresa Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13.

Fișiere