Descoperă magia filmului într-un decor natural de poveste! ????Complexul Sportiv Olimp, or. Stăuceni ⏳08.06.2024, ora...

Descoperă magia filmului într-un decor natural de poveste! ????Complexul Sportiv Olimp, or. Stăuceni ⏳08.06.2024, ora 21:30???? Suntem încântați să vă anunțăm că avem parte de prima seară de film în aer liber a anului! Regulile s-au schimbat un pic, dar suntem siguri că ne vom distra ...la fel de mult ca și anul trecut. ???? Înainte de începerea filmului, ne așteaptă o oră și jumătate plină de distracție și jocuri precum badminton, volei și jocuri de grup. ???? Vă rugăm să păstrați curățenia și să aruncați mucurile de țigară la urnele de gunoi pentru a evita incidentele pe teren. De asemenea, reamintim că este interzisă circulația cu biciclete/trotinete sau cărucioare pe gazonul terenului. ????️ În timpul vizionării, vă rugăm să evitați circulația în fața ecranului și să minimalizați disconfortul pentru persoanele din spatele dumneavoastră. Copiii sunt încurajați să se joace în afara spațiului de vizionare și difuzare a filmului. ???? Pe teritoriul Complexului Olimp este interzis consumul de băuturi alcoolice și accesul persoanelor în stare de ebrietate. ???? Concurs: •Dă Like și Share la această postare; • Lasă un comentariu cu cuvântul „Invit pe...” etichetează 5 prieteni și primești șansa de a câștiga un bean-bag pe parcursul vizionării! ‼️ Primii care îndeplinesc condițiile atât pe Facebook cât și pe Instagram vor primi fotolii. Vă așteptăm la intrarea în clădirea bej între orele 20:40 și 21:20 pentru a le ridica. Vă așteptăm cu entuziasm și nerăbdare să petrecem împreună o seară minunată în aer liber! ????

Jun 6, 2024 - 20:15
Jun 10, 2024 - 10:26
 0  15
Descoperă magia filmului într-un decor natural de poveste! ????Complexul Sportiv Olimp, or. Stăuceni  ⏳08.06.2024, ora...

Descoperă magia filmului într-un decor natural de poveste! ????Complexul Sportiv Olimp, or. Stăuceni ⏳08.06.2024, ora 21:30

Suntem încântați să vă anunțăm că avem parte de prima seară de film în aer liber a anului! Regulile s-au schimbat un pic, dar suntem siguri că ne vom distra ...la fel de mult ca și anul trecut. 

 Înainte de începerea filmului, ne așteaptă o oră și jumătate plină de distracție și jocuri precum badminton, volei și jocuri de grup.

Vă rugăm să păstrați curățenia și să aruncați mucurile de țigară la urnele de gunoi pentru a evita incidentele pe teren. De asemenea, reamintim că este interzisă circulația cu biciclete/trotinete sau cărucioare pe gazonul terenului. 

În timpul vizionării, vă rugăm să evitați circulația în fața ecranului și să minimalizați disconfortul pentru persoanele din spatele dumneavoastră. Copiii sunt încurajați să se joace în afara spațiului de vizionare și difuzare a filmului.  Pe teritoriul Complexului Olimp este interzis consumul de băuturi alcoolice și accesul persoanelor în stare de ebrietate. 

Concurs:

•Dă Like și Share la această postare;

• Lasă un comentariu cu cuvântul „Invit pe...” etichetează 5 prieteni și primești șansa de a câștiga un bean-bag pe parcursul vizionării! ‼️ Primii care îndeplinesc condițiile atât pe Facebook cât și pe Instagram vor primi fotolii. Vă așteptăm la intrarea în clădirea bej între orele 20:40 și 21:20 pentru a le ridica. Vă așteptăm cu entuziasm și nerăbdare să petrecem împreună o seară minunată în aer liber!