Anunț privind consultarea publică a proiectului de decizie privind alocarea mijloacelor financiare din soldul disponibil

Primăria comunei Stăuceni anunță consultarea publică a proiectului de decizie privind alocarea mijloacelor financiare din soldul disponibil pentru executarea proiectelor și lucrărilor propuse pentru anul 2022.

Anunț privind consultarea publică a proiectului de decizie privind alocarea mijloacelor financiare din soldul disponibil

Primăria comunei Stăuceni anunță consultarea publică a proiectului de decizie privind alocarea mijloacelor financiare din soldul disponibil pentru executarea  proiectelor și lucrărilor propuse pentru anul 2022 în sumă totală de  896320,00 lei după cum urmează:

Alimentarea cu energie electrică a Scuarului de la Liceul „D. Vodă”
Construcția apeductului  pe str. Salcîmilor ob.14392
Pentru reparații curente a echipamentului electric din IET „Sălcioara”

Textul proiectului de decizie propus spre aprobare, poate fi vizualizat accesând fișierul atașat mai jos.

Recomandările pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate pe adresa Primăriei Stăuceni, Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13, pe adresa electronică: info@stauceni.md , sau la numărul de telefon 022 32 69 76.

Proiectul este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei Comunei Stăuceni, www.stauceni.md sau la sediul Primăriei pe adresa Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13.

Fișiere