Anunț privind consultarea publică a proiectului de decizie

Jan 21, 2024 - 02:41
Jan 25, 2024 - 06:50
 0  45
Anunț privind consultarea publică a proiectului de decizie

Având în vedere dispoziția primarului comunei Stăuceni, dl. Alexandr Vornicu privind inițierea unui referendum local pentru modificarea statutului localității Stăuceni din sat în oraș în condițiile îndeplinirii tuturor criteriilor pentru statutul de oraș prevăzute de Legea 764 din 27.12.2001 privind organizarea administrativ- teritorială a Republicii Moldova, reieșind din progresul dezvoltării infrastructurii și calității vieții din ultimii ani a localității Stăuceni, se propune spre consultare publică a proiectului de decizie „Cu privire la  organizarea referendumuui local pentru modificarea statutului localității Stăuceni, din sat în oraș”

Recomandările pe marginea proiectelor supuse consultărilor publice pot fi expediate pe adresa Primăriei Stăuceni, Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13, pe adresa electronică: info@stauceni.md , la numărul de telefon 022 32 69 76, ori în cadrul dezbaterilor din data  și ora menționate mai sus.

Proiectul este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei Comunei Stăuceni, www.stauceni.md sau la sediul Primăriei pe adresa Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13.

Fișiere