STARE DE URGENȚĂ

STARE DE URGENȚĂ

Stimați locuitori ai comunei Stăuceni, Parlamentul a aprobat astăzi, 17 martie, declararea stării de urgenţă, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în perioada 17 martie-15 mai 2020.

În context, Primăria Stăuceni informează că la nivel de administrație publică locală a fost instituită Celula de Monitorizare Permanentă a evoluției infecției COVID- 19 în comuna Stăuceni. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Primarul Alexandru Vornicu în conformitate cu Hotărârea nr. 8 din 15.03.2020, a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.
Din componența Celulei de criză fac parte primarul, viceprimarul, secretarul interimar al Consiliului Local, șefi ai instituțiilor de învățământ, precum și reprezentanți ai Centrului de Sănătate Publică, ai sectorului de poliție. Grupul format este condus de primarul comunei Alexandru Vornicu și are drept scop supravegherea și coordonarea acțiunilor la nivel local, privind evoluția infecției COVID- 19 pe teritoriul comunei.

Persoanele în etate, persoanele cu dizabilități, singuratice care se confruntă cu situații dificile, cu caracter de urgență, pot solicita asistență la numerele de telefon:
Anticameră: 022 32-69-76 sau 0 (60) 981555
Asistent social: 022 32-71-07

Pentru a fi la curent cu ultimele informații vă îndemnăm să urmăriți pagina oficială a Primăriei Stăuceni.

Rugăm să păstrăm calmul și să urmăm instrucțiunile autorităților pentru a depăși cât mai curând această perioadă.