Ședință cu managerii instituțiilor de învățământ

Ședință cu managerii instituțiilor de învățământ

Implicarea copiilor în viața comunitară și pregătirea grădinițelor pentru reluarea activității au fost subiectele principale discutate în cadrul unei ședințe cu managerii instituțiilor de învățământ din comună, care a avut loc astăzi, 02 iulie 2020, la primărie.


La ședință au participat: viceprimarul, Sergiu Lazarencu, consilierul local Vasile Cantarji, secretarul interimar al Consiliului local, Mariana Vlaico, directorul LT „Dragoș-Vodă”, Cristina Bulat, directorul SPG „Ilie Fluga”, Margareta Simerețchii, directorul IET „Sălcioara”, Violeta Gavrilenco.
Viceprimarul Sergiu Lazarencu a menționat importanța adaptării normelor sanitare la cerinţele epidemiologice, și stabilirea unui mecanism de gestionare a activității pentru asigurarea unui mediu sigur atât pentru copii cât și pentru angajați.
Managerii instituțiilor de învățământ au prezentat situația privind lucrările de reparație în instituțiile pe care le gestionează, și estimările în vederea pregătirii spaţiilor, dotarea cu utilaje şi echipamente, asigurarea cu produse de igienă.
În concluzie, s-a decis organizarea unei ședințe repetate în privința reluarea activității grădinițelor din data de 15 iulie.