Relațiilor de colaborare cu FMF

Relațiilor de colaborare cu FMF
Relațiilor de colaborare cu FMF
Relațiilor de colaborare cu FMF

Primarul comunei Stăuceni, Alexandru VORNICU, de comun cu Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, domnul Leonid OLEINICENCO, au efectuat o vizită în teren la Complexul Sportiv „OLIMP” din localitate.

Părțile au examinat situația de moment a Complexului Sportiv „OLIMP” din Stăuceni. În cadrul discuțiilor constructive, conducerea FMF a reiterat disponibilitatea pentru dotarea Stadionului natural din Complexul Sportiv "OLIMP" cu atributica necesară pentru a corespunde criteriilor internaționale, astfel încât terenul să poată găzdui diverse competiții fotbalistice şi sportive naţionale şi internaţionale. La rândul său, primarul Alexandru VORNICU a exprimat deschiderea pentru realizarea unui proiect de reconstrucție a complexului, asemănător cu alte proiecte implementate de FMF în comuna Ciorescu și Vadul lui Vodă.

În viitorul apropiat, subiectul va fi supus consultărilor atât cu locuitorii comunei, precum și cu membrii Consiliului local.

De asemenea, Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid OLEINICENCO a susținut ideea instalării, cu titlul gratuit, a unui teren de fotbal cu acoperire artificială în incinta L.T. “Dragoș Vodă”. De menționat că, de acest teren vor beneficia atât elevii liceului cât și toți locuitorii comunei.

Părțile și-au exprimat deschiderea pentru continuarea relațiilor de colaborare în scopul prosperării și dezvoltării fotbalului moldovenesc.