În atenţia cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor!

În atenţia cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor!

Se prelungește perioada de suspendare a procesului educațional în instituțiile de învățământ de toate nivelurile de pe teritoriul comunei Stăuceni, pe toată durata stării de urgență (până la 15 mai 2020).

Măsurile sunt întreprinse în concordanță cu Ordinul emis de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării nr. 377/2020 privind prelungirea suspendării procesului educaţional în cadrul instituţiilor publice şi private, de educaţie timpurie, instituţiile de învăţământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învăţământ extraşcolar şi de învăţământ special pe întreg teritoriul ţării, pe toată durata stării de urgență.

Conform documentului sus-menționat, organizarea procesului educaţional la distanţă prin utilizarea tehnologiilor informaţionale şi comunicaţionale se pune în sarcina conducătorilor instituţiilor de învăţământ.

Amintim că, din 11 martie, pe teritoriul țării a fost sistat procesul educaţional în toate instituţiile de învăţământ, în legătură cu pericolul răspândirii coronavirusului.

În Republica Moldova a fost instituită STAREA DE URGENȚĂ pentru perioada 17 martie-15 mai 2020, cu posibilitatea modificării acestui termen.