Consiliului de tineret al comunei Stăuceni

Consiliului de tineret al comunei Stăuceni

Primăria comunei Stăuceni apreciază inițiativa unui grup de tineri care au venit cu ideea creării Consiliului de tineret la nivel comunitar. În acest sens a avut loc o ședință, sâmbătă, 01 august 2020, cu participarea Primarului Alexandru VORNICU, unde au fost discutate acțiunile care se cer a fi întreprinse pentru crearea Consiliului de tineret.  ce va reprezenta interesele acestora în procesul de luare a deciziilor.
„Implicarea tinerilor în soluționarea problemelor la nivel comunitar este un element cheie în modernizarea localității și adaptarea condițiilor la necesitățile și aspirațiile tinerei generații. Totodată, este un important exercițiu de educare a spiritului de inițiativă și responsabilitate pentru viitorii lideri”, a menționat Alexandru VORNICU. 
În urma discuțiilor s-a decis ca, pe parcursul lunii august, să fie colectate solicitările din partea tinerilor care au intenția de a se implica în crearea Consiliului de tineret, cu desfășurarea unei ședințe ample de constituire care va avea loc în toamnă. De asemenea, o primă inițiativă a grupului de tineri este organizarea unei seri de film în aer liber pe stadionul localității , cu susținerea Administrației publice locale. 
Pentru a exprima intenția de a fi membru al Consiliului de tineret al comunei Stăuceni completează acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcBLrNLBXv4CxjBWZRkKvlaayasgAKE5E2c-dmRTbvB5cQYA/viewform?vc=0&c=0&w=1
Tinerii, de fapt, sunt prezentul și de ei depinde viitorul!
Vă urăm SUCCES !!!